Affordable Art Fair 2017
Ook dit jaar stond Gallery B. op de Affordable Art Fair in de Kromhouthal, in Amsterdam Noord. Dit keer een nog grotere stand met meer kunstenaars uit onder andere Libanon, Frankrijk, Ghana en Nederland. De stand werd druk bezocht en met name het werk van Jad El Khoury uit Libanon was al verkocht voor de vernissage. Ook dit jaar komt Jad terug met zeer verrassend werk.

Het zijn unieke werken, allen met de hand gemaakt: inkt op 300 grams papier.

Ook het werk van Alain Aguano, fotografie, portretten viel erg in de smaak. Bezoekers waren soms ontdaan van de niets verhullende manier van fotografie. De personen op de portretten kijken je recht aan en het lijkt alsof ze je vragen stellen. De personen halen een pleister van hun mond, soms is hun mond nog dichtgeplakt. Alain maakt een statement voor de vrijheid van meningsuiting. Die staat wereldwijd onder druk.

Ook dit jaar was het werk van de Ghanese kunstenaar Maxwell Boadi onderwerp van veel gesprek en van talloze bezoekers die to’s maakten van het zeer kleurrijke werk van deze jonge kunstenaar uit Ghana. Hij blijft zijn publiek verassen met zijn kleurenspel en manier van schilderen.

November 2 @ 18:10 — November 5 @ 21:00
18:10 — 21:00 (74h 50′)

Amsterdam

Did you like this? Share it!